Kuukausiviesti marraskuu/2016

Tiedoksi kaikille

Talviretken (13.–15.1.2017) ilmoittautuminen on alkanut!

Ensi vuoden jännittävimmän tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut! Maahisten talviretkeä 0017 vietetään agenttitunnelmissa Kiljavalla 13.–15.1.2017. Ilmoittaudu Kuksassa viimeistään 31.12., niin varmistat paikkasi agenttikoulutukseen! Lasku retkestä tulee sähköisen retkikirjeen mukana tammikuun alussa. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa Maahisten tiedostopankista: http://maahiset.net/tiedostopankki/

Jouluglögit partiolaisille ja vanhemmille 13.12.

Maahisten joulujuhlaa vietetään tänä vuonna erilaisella formaatilla. Juhlistamme tiistaina kulunutta 50-vuotisjuhlavuottamme 13.12. Jouluglögeissä Suutarilan nuorisotalolla (Seulastentie 11). Tapahtumaan voi saapua milloin vain klo 18 alkaen ja glögit päättyvät klo 21. Ohjelmassa ainakin kuluneen vuoden muistelua, pelejä, pipareita ja glögiä, arpajaiset sekä loistavaa seuraa. Toivottavasti tapaamme nuorisotalolla sankoin joukoin!

Partiolaisten adventtikalenterit myynnissä ja myytävänä

Partiolaisten lähes 70-vuotias adventtikalenteri on taas myynnissä ja myytävänä. Kalenterien tuotot ovat Maahistenkin tärkein varainkeruutapa, joten toivomme aktiivista myyntiä. Eniten kalentereita kaupanneet palkitaan! Kalenterit saat myyntiin oman ryhmäsi johtajalta huoltajan kirjallista ilmoitusta vastaan. Myydyistä kalentereista saadut rahat maksetaan Maahisten tilille verkkopankin kautta. Lisätietoa täältä.

Muista maksaa partion jäsenmaksu 2017

Jäsenmaksulaskut ovat saapuneet. Maksun eräpäivä on 18.1.2017. Jäsenmaksun maksettua partiolaisella on voimassa partiovakuutus, ja hän voi osallistua partiotapahtumiin. Haluamme taata, että kaikilla on mahdollisuus päästä partioon. Siksi jäsenmaksusta voi anoa vapautusta. Katso lisää täältä.

Kesäleirin päivämäärä ja nimi selvillä

The Maahiset Games -niminen peliteemainen kesäleiri järjestetään 1.–8.8.2017. Leireilemme Saimaan rannalla Taipalsaarella. Seuraa infoja vielä tämän vuoden puolella, sillä ilmoittautuminen alkaa heti tammikuun alussa. Luvassa on pariovuoden kokohkohta, jota ei kannata jättää väliin! Ooks sie valmis pellaa?

Tiedoksi sudenpennuille

Ei erillistä tiedotettavaa sudenpennuille.

Tiedoksi seikkailijoille

Seikkailijaosaston retki 25.–27.11.


Maahisten seikkailijat lähtevät Jorvakseen intiaaniteemaiselle retkelle. Lisätietoa täällä. Viimeinen ilmoittautuspäivä jo 13.11.

Tiedoksi tarpojille

Syksyn päivämääriä:

22.11. KITT Superparkissa klo 17 alk – omat johtajat antavat lisätietoa

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net

Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen

Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset

Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/

Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

Kommentointi on suljettu.