Kesäleiri Lompolon ilmoittautuminen päättyy 30.4.

Valoisia öitä, teemaohjelmia ja jänkhällä jolkottavia poroja -sitä kaikkea on Maahisten Lompolo’14-kesäleiri Inarissa 1.-9.8.2014. Ilmoittaudu mukaan 30.4. mennessä!

Toiminnallisten ohjelmien välissä leiriläiset voivat viettää vapaa-aikaa kavereiden kanssa teltassa karkkia mussuttaen -myös uimaan pääsee!

Toiminnallisten ohjelmien välissä leiriläiset voivat viettää vapaa-aikaa kavereiden kanssa teltassa karkkia mussuttaen. Uimaan pääsee leirialueella sijaitsevaan lompoloon eli rauhallisesti virtaavan joen lampimaiseen suvantoon.

Nyt on viimeiset hetket aikaa ilmoittautua mukaan Maahisten kesäleirille! Hurja spektaakkeli ja vuoden ehdoton kohokohta järjestetään Lapissa, Inarissa 1.-9.8.2014.
Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä retkilapun ja palauttamalla sen oman ryhmäsi johtajalle tai suoraan leirinjohtajille, Pauliinalle tai Eevalle. Tarkemmat ohjeet löydät itse retkilapusta.

Oma paikka leirillä kannattaa varmistaa mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.

Lisätietoa leiristä ja muun muassa pieniä paljastuksia leirinsuunnittelusta löydät Kesäleiriblogista. Osallistu myös Facebookissa.

Kommentointi on suljettu.