Kuukausiviesti helmikuu/2016

Helmikuun Kuukausiviestissä tietoa muun muassa Koheli-kesäleiristä ja huhtikuun Partioviikosta.

Tiedoksi kaikille

Partioviikko 2016 järjestetään huhtikuussa 18.–24.4.2016

Partioviikko juhlitaan taas monen tapahtuman voimin! Viikko huipentuu jälleen Kohtaamiseen, joka on kaikkien partiolaisten sekä partiolaisten kavereiden ja perheenjäsenten yhteinen tapahtumapäivä! Joko sä tiedät mihin tapahtumiin aiot osallistua? Muista, että kutsut myös ei-vielä-partiolaiset kaverit, perheenjäsenet, tutut ja tuntemattomat mukaan viikon tapahtumiin!

PSST! Seuraa myös FB:ssä sivua Partioviikko ja Instassa tiliä @partioviikko niin saat uusimmat kuulumiset ekana! #partioscout #partioviikko


Partioviikon tapatumat – merkitse jo nyt kalenteriin!

– SuperSupe 16.4. (vain sudenpennuille)
– Pop up -kolo Narinkkatorilla 19.–22.4.
– Partiojohtajien juhlaillallinen 22.4.
– Törmä – piirin päiväsarjojen kevätmestaruuskilpailu 23.4. (vain seikkailijoille ja tarpojille)
– Kansallinen kirkkopyhä 24.4.
– Kohtaaminen – myös ei-vielä-partiolaisille 24.4.

Tiedoksi sudenpennuille

Sudenpentujen ja seikkailijoiden Koheli-kesäleiri 8.–12.6.2016 – ilmoittautuminen on alkanut!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri järjestetään kauniissa Hangon saaristossa Bengtsårin leirisaaressa. Leiri on Koillis-Helsingin lippukuntien yhteinen, ja teemana on Peter Pan. Lue lisää Maahisten nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan: http://maahiset.net/kesa2016leirit/ Kesäleirit ovat partion parasta antia: niiltä saa unohtumattomia elämyksiä ja uusia kavereita. Tule mukaan!

Sudenpentujen päiväretki Luonnontieteelliseen museoon 19.3.

Ilmoittautuminen sudenpentujen päiväretkelle on alkanut. Retken kohteena on Luonnontieteellinen museo, jossa lapset pääsevät opastukselle tutustumaan museon näyttelyihin. Päivän aikaan nähdään mammutteja, lepakkoja ja dinosauruksia. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet retkilapusta.

Muita kevätkauden 2016 päivämääriä:

16.4.2016 SuperSupe-päivätapahtuma

vko 20 kokoukset päättyvät

Tiedoksi seikkailijoille

Sudenpentujen ja seikkailijoiden Koheli-kesäleiri 8.–12.6.2016 – ilmoittautuminen on alkanut!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri järjestetään kauniissa Hangon saaristossa Bengtsårin leirisaaressa. Leiri on Koillis-Helsingin lippukuntien yhteinen, ja teemana on Peter Pan. Lue lisää Maahisten nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan: http://maahiset.net/kesa2016leirit/ Kesäleirit ovat partion parasta antia: niiltä saa unohtumattomia elämyksiä ja uusia kavereita. Tule mukaan!

Seikkailijoiden keilausilta 2.3.2016
Tule mukaan kaikkien seikkailijoiden yhteiseen keilausiltaan. Menemme keilaamaan Tapanilan Erälle ke 2.3 klo 17.30–19.15. Hinta 5€.
Lisätietoja saat tapahtumanjohtajalta Salla Grönlundilta, salla.gronlund@maahiset.net, 040-8433990.
 
Seikkailijaosaston retki 1.–3.4.2016
Tervetuloa seikkailijaosaston yhteiselle retkelle. Retki järjestetään 1.–3.4. Hakatyttöjen kämpällä. Retken hinta on 25€. Ilmoittaudu mukaan!
Lisätietoja saa retkenjohtajalta Terholta, terho.tammi@maahiset.net, 040-5786503.
Muita kevätkauden päivämääriä:
23.4. Törmä-partiotaitokilpailut
vko 20 kokoukset loppuvat

Tiedoksi tarpojille

Suurleiri Roihu 20.–28.7.2016 – jälki-ilmoittautuminen vielä mahdollista!

Suomen Partiolaiset 17 000 hengen suurleiri Roihu järjestetään ensi kesänä Hämeenlinnassa. Paikalle odotetaan suomalaisten lisäksi satoja ulkomaalaisia partiolaisia. Suurleireiltä saa muistoja, jotka pysyvät mukana läpi elämän. Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista! Suurleirit ovat unohtumattomimpia partiotapahtumia. Roihulle osallistuminen on ainutlaatuinen tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää! Lisätietoa leirikirjeestä, joka löytyy Maahisten tiedostopankista. Roihun osallistumismaksu on 225€.

Haluatko rahallista tukea Roihun osallistumismaksuun?

Roihu-suurleirin osallistumismaksu on noin 225€. Mikäli haluat, voit hakea osallistumismaksuun avustusta Roihun stipendirahastosta. Lue lisää täältä: http://roihu2016.fi/leirimaksu Myös Maahiset myöntää stipendejä Roihun osallistujille. Avustusta voi hakea Maahisten hallitukselta avustushakemuspohjalla, joka löytyy Maahisten nettisivujen tiedostopankista: http://maahiset.net/tiedostopankki/. Hakemukset lähetetään sähköpostitse lippukunnanjohtajalle Otto Snellmannille (etunimi.sukunimi@maahiset.net) 14.2. mennessä. Hallitus käsittelee hakemukset luottamuksellisesti. Myöntämisperusteina ovat perheen taloudelliset syyt ja avustuspäätöksen saa tietää viikolla 9. Myönnetty avustus vähennetään suoraan leirimaksusta.

Tarpojien taitopäivä 19.3.2016

Tänä vuonna tarpojat pääsevät pelastamaan ihmishenkiä, sillä taitopäivän teeman on ensiapu. Olivatpa ensiaputaitosi kunnossa tai eivät, olet tervetullut näyttämään kyntesi ja oppimaan uutta ensiavun ihmeistä! Ilmoittaudu mukaan 21.2. mennessä Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=9294

Muita kevätkauden 2016 päivämääriä

8.–10.4.2016 Tarpojaosastonretki

23.4. Törmä-partiotaitokilpailut

vko 20 kokoukset loppuvat

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat. Kuukausiviesti lähetetään kaikkien Maahisten huoltajille.

Kommentointi on suljettu.