Kuukausiviesti huhtikuu/2015

Hei kaikki Maahisten huoltajat!

Huhtikuun Kuukausiviesti on pärähtänyt sähköposteihinne, mutta se on luettavissa myös Maahisten kotisivuilla.

Tiedoksi kaikille

– Partioviikko 20.–26.4.

Partioviikko 2015 (20.–26.4.) koostuu huimasta määrästä erilaisia tapahtumia. Viikon aikana partio näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkiseutua.
Kaikki Maahiset osallistuvat sankoin joukoin viikon päättävään Kohtaaminen-tapahtumaan sunnuntaina 26.4. Kohtaamisen ilmoittautuminen päättyy jo 14.4., joten täytä ilmoittautumislappu pian ja palauta se johtajallesi tai suoraan tapahtuman yhteyshenkilölle Frans Nybergille (etunimi.sukunimi (a) maahiset.net)! Kohtaamispäivänä sudenpennut retkeilevät Korkeasaaressa ja muut ikäkaudet kaupunkiseikkailussa Helsingin keskustassa. Päivä huipentuu partiofestareihin Suvilahdessa.

– Borneo’15-kesäleirin ilmoittautuminen on käynnissä!

Mukaan vuoden 2015 ykköstapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Leiri järjestetään 1.–8.8. Helsingin edustalla Partiosaaressa. Borneon teemana on Selviytyjät-tv-sarja. Sukella sinäkin mukaan huimiin tehtäviin ja tunnelmallisiin iltanuotoihin! Lisätietoa leiristä löydät Maahisten kotisivulta.

– Sinustako partiojohtaja? Liity aikuisena mukaan Maahisten toimintaan!

Maahiset etsii nyt täydennystä huikeaan johtajatiimiinsä! Anna aikaasi hauskalle ja kehittävälle lasten ja nuorten toiminnalle – vastineeksi saat unohtumattomia kokemuksia, hauskanpitoa, kartutat johtamis- ja organisointikokemustasi ja pääset osallistumaan Pääkaupunkiseudun partiolaisten järjestämille kursseille. Johtajistossamme on ensi syksynä avoinna esimerkiksi sudenpenturyhmän johtajan paikka. Pestiä varten saat tukea koko johtajistoltamme! Lisätietoa antaa lippukunnanjohtaja Sini Koivula, (etunimi.sukunimi (a) maahiset.net).

– Eduskuntavaalit 19.4.

Maahiset kannustavat kaikkia äänestämään eduskuntavaaleissa! Suomen Partiolaiset kerää tietoa vaaleista ja partiotaustaisista ehdokkaista Partioehdokkaat.fi-sivustolle.

Tiedoksi sudenpennuille

Tällä hetkellä ei ole pelkästään sudenpennuille suunnattua infoa.

Tiedoksi seikkailijoille

– Seikkailijaosastonretki 8.–9.5.2015

Lisätietoa retkenjohtajat Jesperi Kuulalta (etunimi.sukunimi (a) maahiset.net). Ilmoittautumislaput ilmestyvät piakkoin.

Tiedoksi tarpojille

– Tapojaosastonretki 24.–25.4.2015

Lähde mukaan pitämään hauskaa tarpoja- ja johtajakaveriesi kanssa! Ilmoittaudu mukaan viim. 16.4. palauttamalla täytetty ilmoittautumislappu johtajallesi.

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

Kommentointi on suljettu.