Kuukausiviesti huhtikuu/2016

Tiedoksi kaikille

Tue Maahisia ostamalla pesuaineita

Maahiset myy 22.4. asti pesuaineita kerätäkseen varoja toimintaansa. Mikäli sinulla on tarvetta pyykin- tai astianpesuaineille, tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin. Ostamalla mahdollistat partioharrastuksen lapsille ja nuorille Siltamäessä ja Malmilla. Lue lisää: http://maahiset.net/pesetko-pyykkia-osta-pesuaineet-maahisilta/

Maahiset täyttää 50 vuotta

Partiolippukunta Maahiset ry on toiminut Siltamäen ja Malmin alueella jo 50 vuotta! Kunniakasta ikäämme juhlitaan lokakuussa. Lue lisää vuonna 1966 perustetun partiolippukuntamme historiasta täällä: http://maahiset.net/historia/ Juhlavuoden tunnelmia voi jakaa tunnisteella #50vuottaharhaanjohtamista.

Partioviikolla partio näkyy ja kuuluu katukuvassa

Ensi viikolla vietetään kansallista partioviikkoa 18.–24.4. Partio näkyy ja kuuluu katukuvassa. Muun muassa Kampin Narinkkatorilla pop up -partiokololla on tiistaista perjantaihin ohjelmaa, ja aamuisin ohikulkijoilla on mahdollisuus napata mukaansa partiolaisten tarjoama kahvikupponen.

Huoltajien Kuksa-ohjeet päivitetty

Suomen Partiolaiset on päivittänyt huoltajien Kuksa-käyttöohjeet. Kuksa on partiolaisten jäsenrekisteri, jonka kautta huoltaja muun muassa ilmoittaa lapsensa partiotapahtumiin. Ohjeet löytyvät Maahisten tiedostopankista.

Kokoukset päättyvät viikolla 20

Ja jatkuvat taas elo–syyskuussa. Tarkemmat tiedot toukokuun kuukausiviestissä.

Partiolaiset Yhteisvastuu-keräyksen kohteen
Vuonna 2016 evankelis-luterilaisen kirkon Yhteisvastuu-keräyksen kotimaan kohteena on partiotoiminta. Varat käytetään Suomen Partiolaisten hankkeeseen, jonka tavoitteena on saada partiotoimintaan mukaan muun muassa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lue lisää keräyksestä täällä: https://www.yhteisvastuu.fi/

Tiedoksi sudenpennuille

– Ei erillistä tiedotettavaa vain sudenpennuille.

Tiedoksi seikkailijoille

– Ei erillistä tiedotettavaa vain seikkailijoille.

Tiedoksi tarpojille

Suurleiri Roihu 20.–28.7.2016 – jälki-ilmoittautuminen mahdollista 24.4. asti!

Suomen Partiolaiset 17 000 hengen suurleiri Roihu järjestetään ensi kesänä Hämeenlinnassa. Paikalle odotetaan suomalaisten lisäksi satoja ulkomaalaisia partiolaisia. Suurleireiltä saa muistoja, jotka pysyvät mukana läpi elämän. Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista 24.4. asti! Suurleirit ovat unohtumattomimpia partiotapahtumia. Roihulle osallistuminen on ainutlaatuinen tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää! Lisätietoa leirikirjeestä, joka löytyy Maahisten tiedostopankista.

Oletko jo ilmoittautunut Roihulle? Omia ilmoittautumistietojaan voi tarkastella ja päivittää Kuksan kautta. Ks. http://roihu2016.fi/osallistujille/ilmoittautuminen/ilmoittautumisen-tarkistaminen

 

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

 

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys Mikko Jaloon, etunimi.sukunimi@maahiset.net

Kommentointi on suljettu.