Kuukausiviesti lokakuu/2014

Kuukausiviesti lähetetään kerran kuukaudessa kaikille halukkaille Maahisille sähköpostilla. Viestiin kootaan kaikki tärkeimmat tiedotettavat asiat. Tilaa viesti tiedotusvastaava Mikko Jalolta (mikko.jalo (a) maahiset.net).

Hei!

 

Syksy on lähtenyt hienosti käyntiin! Lisää partiotapahtumia on tulossa, niistä muistukset alla.

 

Kaikki

– Adventtikalenterien myynti alkaa 15.10.!

Partiolaisten perinteiset adventtikalenterit tulevat myyntiin 15.10. Jokainen Maahisten myymä kalenteri tukee lippukuntamme toimintaa, ja siksi toivommekin kaikkien myyvän ahkerasti kalentereita mummeille ja kummeille. Kalentereita saa myytäväksi ryhmän omalta johtajalta, kun palauttaa lupalapun, joka löytyy Maahisten tiedostopankista. Kalenterin hinta on 7€. Kaikki 12 kalenteria myyneet saavat partiopaitaan kiinnitettävän tonttumerkin. Tämän vuoden erikoisuutena on kaikille 100 kalenteria myyneille kultareunainen tehotonttumerkki! Lisää tietoa kalenterista löydät täältä.

 

– Yhteystietojen päivittäminen uuteen jäsenrekisteriin

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri vaihtui kesällä, ja uusi rekisteri on nimeltään Kuksa. Jokaisen Maahisen tulee palauttaa mahdollisimman pian omalle ryhmänjohtajalle kokouksissa jaettu ja Maahisten nettisivuilta löytyvä yhteystietojen päivitys -lomake! Lomakkeen tiedot voi lähettää ryhmän johtajalle myös sähköpostilla. Tiedot tarkistetaan / korjataan Kuksaan ja samalla huoltajat lisätään yhteystietoineen Kuksaan.
Tämä uusi huoltajien yhteystieto-ominaisuus tarkoittaa sitä, että jokainen huoltaja voi luoda itselleen oman PartioId:n. PartioID:n avulla huoltajat pääsevät jatkossa mm. tarkistamaan oman lapsen yhteystiedot ja ilmoittamaan lapsen erilaisiin tapahtumiin. Ohjeet PartioId:n luomisesta lähtee jokaiselle huoltajalle sähköpostitse, kun heidän tiedot on tallennettu johtajien toimesta Kuksaan. Mikäli asia herättää kysymyksiä, voi niitä kysyä Maahisten jäsenrekisterinhoitajalta Hanna Hietikolta, hanna.hietikko(a)maahiset.net

 

– Seurakuntavaaleissa 9.11. ehdolla partiolaisia! 

Malmin seurakunta toimii Maahisten taustayhteisönä ja tukee meitä mm. taloudellisesti. Siksi onkin tärkeää, että partiolaiset ovat edustettuna sekä seurakuntaneuvostossa että kirkkovaltuustossa. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvostoon on tällä tietoa ehdolla yksi partiolainen, Outi Rantala-Mery. Lue lisää vaaleista ja partioehdokkaista täällä.

 

 

Sudenpennut

– Sudenpennut lähtevät K-taito-retkelle 14.-16.11. Vanhemmilla on mahdollisuus toimia retkellä johtajina eli vetää toimintaa sudenpennuille. Ilmoittautuslappu löytyy Maahisten tiedostopankista.

 

Seikkailijat

– Seikkailijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Malmin seurakunnan järjestämään päivätapahtumaan 25.10. Ilmoittautumislapun löydät Maahisten tiedostopankista.

 

Tarpojat

– Tällä hetkellä ei ole pelkästään tarpojille suunnattua infoa.

 

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi

Kommentointi on suljettu.