Kuukausiviesti maaliskuu/2015

Uusimmassa kuukausiviestissä kerrotaan ohjeet kesäleirille ilmoittautumiseen!

Kuukausiviesti on joka kuun alussa lähetettävä sähköposti, jossa tarjotaan ajankohtaista tietoa partiolippukunta Maahiset ry:n toiminnasta. Viesti on helmikuusta lähtien lähetetty kaikille Maahisten huoltajille. Mikäli et ole saanut tätä viestiä sähköpostiisi, ota yhteys tiedotusvastaava Mikko Jaloon, etunimi.sukunimi@maahiset.net.

Tiedoksi kaikille

– Borneo’15-kesäleirin ilmoittautuminen on alkanut!
Mukaan vuoden 2015 ykköstapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Leiri järjestetään 1.-8.8. Helsingin edustalla Partiosaaressa. Borneon teemana on Selviytyjät-tv-sarja. Sukella sinäkin mukaan huimiin tehtäviin ja tunnelmallisiin iltanuotoihin! Lisätietoa leiristä löydät Maahisten kotisivulta.

– Uusi Maahinen-lehti on ilmestynyt!

Haastattelussa Tapaninvainion K-kaupan uudet kauppiaat ja eduskuntavaaleissa ehdolla oleva partiolainen! Lisäksi kattava kuvareportaasi talviretkeltä sekä haastava kolumni ja hauska Pulmapläjäys! Lue lehti kololla tai netissä.

– Maahiset osallistuu partikirkkoon ti 10.3.

Lisätietoa ryhmien omilta johtajilta.

– Sinustako partiojohtaja? Liity aikuisena mukaan Maahisten toimintaan!

Maahiset etsii nyt täydennystä huikeaan johtajatiimiinsä! Anna aikaasi hauskalle ja kehittävälle lasten ja nuorten toiminnalle – vastineeksi saat unohtumattomia kokemuksia, hauskanpitoa, kartutat johtamis- ja organisointikokemustasi ja pääset osallistumaan Pääkaupunkiseudun partiolaisten järjestämille kursseille. Johtajistossamme on ensi syksynä avoinna esimerkiksi sudenpenturyhmän johtajan paikka. Pestiä varten saat tukea koko johtajistoltamme! Lisätietoa antaa lippukunnanjohtaja Sini Koivula, etunimi.sukunimi@maahiset.net.

– Partioviikko 2015 huhtikuussa
Partioviikko 2015 (20.-26.4.) koostuu huimasta määrästä erilaisia tapahtumia. Viikon aikana partio näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkiseutua. Merkitse jo tässä vaiheessa kalenteriin ainakin Kohtaaminen-tapahtuma 26.4.

– Maahiset on sosiaalisessa mediassa
Tiesitkö, että Maahiset postailee, seurailee ja jakaa sosiaalisessa mediassa? Voit tykätä meistä tai seurata meitä, tapahtumiamme ja valokuviamme sekä Facebookissa että Instagramissa.

Tiedoksi sudenpennuille


– Sudenpennut harjoittelevat vesipelastusta 11.4.

Tule sinäkin mukaan jo perinteeksi muodostuneeseen vesipelastusiltaan! Siltamäen uimahalli on varattu kokonaan partiolaisille ja harjoitteluvaiheen jälkeen on aikaa vapaalla uimiselle ja vesilelujen kanssa telmimiselle. Ilmoittaudu viim. 7.4. Maahisten tiedostopankista löytyvällä lomakkeella.

Tiedoksi seikkailijoille

– Seikkailijaosastonretken ajankohta on vaihtunut – retki järjestetään 8.-9.5.2015
Lisätietoa huhtikuun Kuukausiviestissä.

Tiedoksi tarpojille

– Tapojaosastonretken ajankohta on vaihtunut – retki järjestetään 24.-25.4.2015

Lisätietoa huhtikuun Kuukausiviestissä.

– Tarpojien KITT-tapahtuma järjestetään 28.3.

Lisätietoa ryhmien johtajilta.

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys Mikko Jaloon, etunimi.sukunimi@maahiset.net

 

Kommentointi on suljettu.