Kuukausiviesti maaliskuu/2016

Tiedoksi kaikille

Partioviikko huipentuu Kohtaamiseen 24.4.

Partioviikko juhlitaan taas monen tapahtuman voimin. Viikko huipentuu Kohtaamiseen, joka on kaikkien partiolaisten sekä partiolaisten kavereiden ja perheenjäsenten yhteinen tapahtumapäivä. Kohtaaminen koostuu sudenpentujen ja seikkailijoiden sekä tarpojien omista ohjelmista, ja päivä huipentuu kaikkien yhteisiin partiofestareihin Senaatintorille. Tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut Kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10215. Lisätietoa Kuukausiviesti-sähköpostin liitteenä olevasta infolapusta. Muista, että myös ei-vielä-partiolaiset kaverit, perheenjäsenet, tutut ja tuntemattomat ovat tervetuloa kaikkiin partioviikon tapahtumiin!


Partioviikon tapahtumat – merkitse jo nyt kalenteriin!

– Pop up -kolo Narinkkatorilla 19.–22.4.

– Partiojohtajien juhlaillallinen 22.4.

– Törmä – piirin päiväsarjojen kevätmestaruuskilpailu 23.4. (vain seikkailijoille ja tarpojille)

– Kansallinen kirkkopyhä 24.4.

– Kohtaaminen – myös ei-vielä-partiolaisille 24.4.

Huoltajien Kuksa-ohjeet päivitetty

Suomen Partiolaiset on päivittänyt huoltajien Kuksa-käyttöohjeet. Kuksa on partiolaisten jäsenrekisteri, jonka kautta huoltaja muun muassa ilmoittaa lapsensa partiotapahtumiin. Ohjeet löytyvät Maahisten tiedostopankista.

Haluaisitko taloudellista tukea partioharrastukseen? Hae stipendiä!

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset myöntää stipendejä partioharrastukseen. Stipendit kuluvaa kevättä varten tulee hakea viim. 1.4. Ks. https://purkki.partio.fi/piiri-palvelee/ansiomerkit-ja-avustukset/stipendit

Partiokirkko 15.3. klo18–19

Viikin kirkossa järjestetään partiokirkko 15.3. klo 18–19. Osallistuminen on vapaaehtoista.

Partiolaiset Yhteisvastuu-keräyksen kohteena
Vuonna 2016 evankelis-luterilaisen kirkon Yhteisvastuu-keräyksen kotimaan kohteena on partiotoiminta. Varat käytetään Suomen Partiolaisten hankkeeseen, jonka tavoitteena on saada partiotoimintaan mukaan muun muassa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lue lisää keräyksestä täällä: https://www.yhteisvastuu.fi/

Tiedoksi sudenpennuille

Sudenpentujen ja seikkailijoiden Koheli-kesäleiri 9.–12.6.2016 – ilmoittautuminen on alkanut!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri järjestetään kauniissa Hangon saaristossa Bengtsårin leirisaaressa. Leiri on Koillis-Helsingin lippukuntien yhteinen, ja teemana on Peter Pan. Lue lisää Maahisten nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan: http://maahiset.net/kesa2016leirit/ Kesäleirit ovat partion parasta antia: niiltä saa unohtumattomia elämyksiä ja uusia kavereita. Tule mukaan!

Sudenpentujen päiväretki Luonnontieteelliseen museoon 19.3.

Ilmoittautuminen sudenpentujen päiväretkelle on alkanut. Retken kohteena on Luonnontieteellinen museo, jossa lapset pääsevät opastukselle tutustumaan museon näyttelyihin. Päivän aikaan nähdään mammutteja, lepakkoja ja dinosauruksia. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet retkilapusta.

Muita kevätkauden 2016 päivämääriä:

vko 20 kokoukset päättyvät

Tiedoksi seikkailijoille

Sudenpentujen ja seikkailijoiden Koheli-kesäleiri 9.–12.6.2016 – ilmoittautuminen on alkanut!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri järjestetään kauniissa Hangon saaristossa Bengtsårin leirisaaressa. Leiri on Koillis-Helsingin lippukuntien yhteinen, ja teemana on Peter Pan. Lue lisää Maahisten nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan: http://maahiset.net/kesa2016leirit/ Kesäleirit ovat partion parasta antia: niiltä saa unohtumattomia elämyksiä ja uusia kavereita. Tule mukaan!

 
Seikkailijaosaston retki 1.–3.4.2016
Tervetuloa seikkailijaosaston yhteiselle retkelle. Retki järjestetään 1.–3.4. Hakatyttöjen kämpällä. Retken hinta on 25€. Ilmoittaudu mukaan!
Lisätietoja saa retkilapusta, joka löytyy Maahisten tiedostopankista: 
http://maahiset.net/tiedostopankki/
Muita kevätkauden päivämääriä:
23.4. Törmä-partiotaitokilpailut (vain osa seikkailijaryhmistä)
vko 20 kokoukset loppuvat

Tiedoksi tarpojille

Suurleiri Roihu 20.–28.7.2016 – jälki-ilmoittautuminen mahdollista 24.4. asti!

Suomen Partiolaiset 17 000 hengen suurleiri Roihu järjestetään ensi kesänä Hämeenlinnassa. Paikalle odotetaan suomalaisten lisäksi satoja ulkomaalaisia partiolaisia. Suurleireiltä saa muistoja, jotka pysyvät mukana läpi elämän. Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista 24.4. asti! Suurleirit ovat unohtumattomimpia partiotapahtumia. Roihulle osallistuminen on ainutlaatuinen tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää! Lisätietoa leirikirjeestä, joka löytyy Maahisten tiedostopankista.

Oletko jo ilmoittautunut Roihulle? Omia ilmoittautumistietojaan voi tarkastella ja päivittää Kuksan kautta. Ks. http://roihu2016.fi/osallistujille/ilmoittautuminen/ilmoittautumisen-tarkistaminen

Muita kevätkauden 2016 päivämääriä

8.–10.4.2016 Tarpojaosastonretki (ilmoittautuminen alkaa myöhemmin maaliskuussa, lisätietoa ryhmänjohtajilta)

23.4. Törmä-partiotaitokilpailut (vain osa tarpojaryhmistä)

vko 20 kokoukset loppuvat

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys Mikko Jaloon, etunimi.sukunimi@maahiset.net

Kommentointi on suljettu.