Kuukausiviesti marraskuu/2014

Hei!

Marraskuun Kuukausiviestissä kurkataan jo ensi vuoteen!

Tiedoksi kaikille:

– Ilmoittautuminen lippukuntamme yhteiselle Sula’15-talviretkelle on alkanut

Maahisten talviretki vietetään 30.1.-1.2.2015 Kiljavalla. Retkelle odotetaan jopa 80 osanottajaa -tätä tapahtumaa et varmasti halua jättää välistä! Sula’15 järjestetään ilmastonmuutos ja ympäristönsuojelu -teemalla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.12.2014 palauttamalla täytetty ilmoittautumislappu omalle johtajallesi tai suoraan retkenjohtajalle.

 

– Tervetuloa Maahisten joulujuhlaan 11.12.2014

Perinteinen koko perheen joulujuhlamme järjestetään torstaina 11.12.2014 Suutarilan ala-asteella (Seulastentie 11) klo 18.00-20.00. Juhlassa muistellaan kulunutta vuotta, ihastellaan ryhmien esityksiä, jännitetään arpajaisissa ja katsellaan, kun uudet partiolaiset antavat lupauksensa sekä paljon muuta! Ks. joulujuhlan mainos. Tervetuloa!

 

– Adventtikalenterien myynti käy kuumana!

Jokainen Maahisten myymä kalenteri tukee lippukuntamme toimintaa, ja siksi toivommekin kaikkien myyvän ahkerasti kalentereita mummeille ja kummeille. Kalentereita saa myytäväksi ryhmän omalta johtajalta, kun palauttaa lupalapun, joka löytyy Maahisten tiedostopankista. Kalenterin hinta on 7€. Kaikki 12 kalenteria myyneet saavat partiopaitaan kiinnitettävän tonttumerkin. Tämän vuoden erikoisuutena on kaikille 100 kalenteria myyneille kultareunainen tehotonttumerkki! Myymättömät kalenterit ja myydyistä kalentereista saadut rahat tulee palauttaa omalle johtajalle viim. 1.12.2014. Lisää tietoa kalenterista löydät täältä.

 

– Yhteystietojen päivittäminen uuteen jäsenrekisteriin

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri vaihtui kesällä, ja uusi rekisteri on nimeltään Kuksa. Jokaisen Maahisen tulee palauttaa mahdollisimman pian omalle ryhmänjohtajalle kokouksissa jaettu ja Maahisten nettisivuilta löytyvä yhteystietojen päivitys -lomake! Lomakkeen tiedot voi lähettää ryhmän johtajalle myös sähköpostilla. Tiedot tarkistetaan / korjataan Kuksaan ja samalla huoltajat lisätään yhteystietoineen Kuksaan.
Tämä uusi huoltajien yhteystieto-ominaisuus tarkoittaa sitä, että jokainen huoltaja voi luoda itselleen oman PartioId:n. PartioID:n avulla huoltajat pääsevät jatkossa mm. tarkistamaan oman lapsen yhteystiedot ja ilmoittamaan lapsen erilaisiin tapahtumiin. Ohjeet PartioId:n luomisesta lähtee jokaiselle huoltajalle sähköpostitse, kun heidän tiedot on tallennettu johtajien toimesta Kuksaan. Mikäli asia herättää kysymyksiä, voi niitä kysyä Maahisten jäsenrekisterinhoitajalta Hanna Hietikolta, hanna.hietikko(a)maahiset.net

 

– Muistathan maksaa partion jäsenmaksun?

Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on vielä joiltakin Maahisilta maksamatta. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, jotta jäsenellä on partiovakuutus voimassa. Vakuutus on välttämätön, jos mielii osallistua mieleenpainuviin partiotapahtumiin. Maksu on siis avaimesi elämyksiin! Huomioithan, että jäsenmaksu maksetaan Suomen Partiolaisten, ei Maahisten, tilille.

 

– Vuoden 2015 kesäleiri järjestetään elokuun alussa Partiosaaressa

Ensi kesäleiristä on tulossa vähintään yhtä ikimuistoinen kuin tämän vuoden Lapin leiristä, ja siksi kannustammekin kaikkia varmaan kalenterista 1.-9.8.2015. Kunkin ikäkauden osallistumispäivät tarkentuvat vielä tämän vuoden aikana, mutta elokuun ensimmäinen viikko on syytä raivata tyhjäksi jo tässä vaiheessa!

 

– Maahinen 4/2014 ilmestyy joulujuhlassa

Vuoden viimeisestä Maahisesta voit lukea reportaasit niin sudenpentujen, seikkailijoiden kuin tarpojienkin syskyn retkiltä! Mikäli et pääse noutamaan omaa lehteäsi joulujuhlaan, lue lehti netissä osoitteessa www.issuu.com/maahinen.

 

Tiedoksi sudenpennuille

– Tällä hetkellä ei ole ainoastaan sudenpennuille suunnattua infoa.

Tiedoksi seikkailijoille

– Tällä hetkellä ei ole ainoastaan seikkailijoille suunnattua infoa.

Tiedoksi tarpojille

– Tällä hetkellä ei ole pelkästään tarpojille suunnattua infoa.

 

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

 

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Tai haluatko tilata Kuukausiviestin? Ota yhteys mikko.jalo@maahiset.net

Kommentointi on suljettu.