Kuukausiviesti syyskuu/2014

Kuukausiviesti on sähköpostilla halukkaille lähetettävä infoviesti Maahisten toiminnasta. Viesti on hyödyllinen esimerkiksi partiolaisten vanhemmille. Viestin voi tilata ottamalla yhteyttä tiedostusvastaava Mikko Jaloon (mikko.jalo (a) maahiset.net)
Hei kaikki!

Syksyn ensimmäisen Kuukausiviestin myötä toivotamme kaikille oiken hyvää alkanutta partiokautta!

Kaikki

– Maahinen-lehden syksyn ensimmäinen numero on ilmestynyt! Tuorein painos kertoo laajasti muun muassa kesäleiristä ja sisältää hauskan partioikäkausi-testin. Lehden voi lukea netissä ja oman paperiversion voi hakea kololta.

-Yhteystietojen päivittäminen uuteen jäsenrekisteriin

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri vaihtui kesällä, ja uusi rekisteri on nimeltään Kuksa. Jokaisen Maahisen tulee palauttaa mahdollisimman pian omalle ryhmänjohtajalle kokouksissa jaettu ja Maahisten nettisivuilta löytyvä yhteystietojen päivitys -lomake! Lomakkeen tiedot voi lähettää ryhmän johtajalle myös sähköpostilla. Tiedot tarkistetaan / korjataan Kuksaan ja samalla huoltajat lisätään yhteystietoineen Kuksaan.
Tämä uusi huoltajien yhteystieto-ominaisuus tarkoittaa sitä, että jokainen huoltaja voi luoda itselleen oman PartioId:n. PartioID:n avulla huoltajat pääsevät jatkossa mm. tarkistamaan oman lapsen yhteystiedot ja ilmoittamaan lapsen erilaisiin tapahtumiin. Ohjeet PartioId:n luomisesta lähtee jokaiselle huoltajalle sähköpostitse, kun heidän tiedot on tallennettu johtajien toimesta Kuksaan. Mikäli asia herättää kysymyksiä, voi niitä kysyä Maahisten jäsenrekisterinhoitajalta Hanna Hietikolta, hanna.hietikko(a)maahiset.net

– Partiolaisten adventtikalenterit tulevat myyntiin 15.10. Tuttuun tapaan kannustamme kaikkia Maahisia myymään runsaasti kalentereita, joiden tuotoilla tuetaan partiotoimintaa. Adventtikalentereista tiedotetaan lisää lähiaikoina, mutta kalenterin kuvitusta voi tarkastella jo nyt.
 

Sudenpennut

– Jännittävät sudenpentujen Ulda-partiotaitokilpailut pidetään 4.10. Ryhmien johtajat jakavat tapahtuman ilmoittautumislaput.

 

Seikkailijat

– Seikkailijat lähtevät  touhukkaalle Puuha-Pete-retkelle 3.-5.10. kämpän lähimaastoihin. Retken ilmoittautumislappu löytyy maahiset.netin tiedostopankista.

 

Tarpojat

– Tarpojien urbaani Sherlock-retki järjestetään Suomenlinnassa 4.-5.10. Ilmoittautumislappu löytyy maahiset.netin tiedostopankista.

 

Ystävällisin terveisin

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

 

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys mikko.jalo@maahiset.net

Kommentointi on suljettu.