Kuukausiviesti syyskuu/2016

Tiedoksi kaikille

Partiosyksy on startannut

Maahisissa on aloittanut joukko uusia ryhmiä ja vanhoilla ryhmillä on saattanut vaihtua johtaja. Ajanatasaiset tiedot löydät Maahisten nettisivuilta www.maahiset.net. Hauskaa partiosyksyä! Kokoukset jäävät talvitauolle taas viikolla 49. Valokuvia retkiltä ja muista tapahtumista julkaistaan Maahisten Kuvagalleriassa: http://maahiset.kuvat.fi/

 

Maahisten 50-vuotisjuhlat 1.10.

Partiolippukunta Maahiset ry on toiminut Siltamäen ja Malmin alueella jo 50 vuotta! Kaikki lippukunnan jäsenet perheineen ovat tervetulleita juhlimaan kunniakasta ikäämme. Juhlat järjestetään Malmin Solhemillä (Kirkonkyläntie 23). Kutsut saapuvat koteihin lähipäivinä.

Lue lisää vuonna 1966 perustetun partiolippukuntamme historiasta täällä:http://maahiset.net/historia/ Juhlavuoden tunnelmia voi jakaa tunnisteella #50vuottaharhaanjohtamista.
Maahisten 50-vuotisretki 7.–9.10.

Kaikki lippukuntalaiset ovat tervetulleita Maahisten 50-vuotisjuhlaretkelle oman kämppämme metsiin. Ilmoittautuminen synttäriretkelle on käynnissä! Lisätietoa: http://maahiset.net/wp-content/uploads/downloads/2016/09/50-vuotisretken-ilmoittautuminen.pdf
Nouda omasi kolon löytötavaroista syyskuun aikana
Kolon löytötavaralaatikko tyhjennetään syyskuun lopussa ja tavarat kierrätetään. Jatkossa löytötavaralaatikko tyhjennetään kuukauden välein. Mikäli sinulla on jotain kadoksissa, voit etsiskellä sitä löytötavaroiden joukosta!
Tiedoksi sudenpennuille

Syksyn päivämääriä:

8.10. Sudenpentujen partiotaitokilpailut

29.10. Malmin seurakunnan Minä uskon -aiheinen tapahtuma Malmin kirkolla

 

Tiedoksi seikkailijoille

Syksyn päivämääriä:

23.10. Ensipapupäivä

5.–6.11. Sepeli

25.–27.11. Seikkailijaosaston retki

 

Tiedoksi tarpojille
Syksyn päivämääriä:

18.–19.10. Punkku

2.–4.12. Yhteiskunta-majakka
Ystävällisin terveisin,
Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Kommentointi on suljettu.