Kuukausiviesti toukokuu/2015

Hei kaikki Maahisten huoltajat!

Lippukuntamme kevätkauden viimeisessä Kuukausiviestissä kerrotaan muun muassa Borneo-kesäleirin juuri alkaneesta jälki-ilmoittautumisesta. Tämän viestin myötä toivotamme kaikille oikein hyvää kevättä ja kesää ja kiitämme kuluneesta partiokaudesta! Tavataan taas syksyllä!

Tiedoksi kaikille

– Vielä ehdit kesäleirille – jälki-ilmoittautuminen on avattu!
Borneo-leirillä on vielä vapaana paikkoja! Jälki-ilmoittautuminen on auki 31.5. asti. Mukaan vuoden 2015 ykköstapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Leiri järjestetään 1.–8.8. Helsingin edustalla Partiosaaressa. Borneon teemana on Selviytyjät-tv-sarja. Sukella sinäkin mukaan huimiin tehtäviin ja tunnelmallisiin iltanuotoihin! Lisätietoa leiristä löydät Maahisten kotisivulta.

 – Sinustako partiojohtaja? Liity aikuisena mukaan Maahisten toimintaan!

Maahiset etsii nyt täydennystä huikeaan johtajatiimiinsä! Anna aikaasi hauskalle ja kehittävälle lasten ja nuorten toiminnalle – vastineeksi saat unohtumattomia kokemuksia, hauskanpitoa, kartutat johtamis- ja organisointikokemustasi ja pääset osallistumaan Pääkaupunkiseudun partiolaisten järjestämille kursseille. Johtajistossamme on ensi syksynä avoinna esimerkiksi sudenpenturyhmän johtajan paikka. Pestiä varten saat tukea koko johtajistoltamme! Lisätietoa antaa lippukunnanjohtaja Sini Koivula, (etunimi.sukunimi (a) maahiset.net).

– Partio jatkuu syksyllä viikolla 35 (24.–30.8.2015)
Nähdään taas!

– Maahiset on Facebookissa!

Tykkääthän meistä jo? Päivitämme Facebookiin muun muassa kuvia tapahtumistamme. Facebookin lisäksi meidät löytää Instagramista.

– Uusin Maahinen-lehti ilmestyy ensi viikolla

Voit noutaa lehden kololta. Luvassa on juttuja kevään tapahtumista sekä suuri kesäjuomatesti! Lehden uusin numero on luettavissa myös netissä osoitteessa www.issuu.com/maahinen

Tiedoksi sudenpennuille

Tällä hetkellä ei ole pelkästään sudenpennuille suunnattua infoa.

Tiedoksi seikkailijoille

Tällä hetkellä ei ole pelkästään seikkailijoille suunnattua infoa.

Tiedoksi tarpojille

Tällä hetkellä ei ole pelkästään tarpojille suunnattua infoa.

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

 

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys Mikko Jaloon, etunimi.sukunimi@maahiset.net

Kommentointi on suljettu.