Kuukausiviesti toukokuu/2016

Tiedoksi kaikille

Kokoukset päättyvät viikolla 20

Ja jatkuvat taas viikolla 35. Kiitos kaikille kuluneesta kevätkaudesta! Vuoden tapahtumia voit käydä muistelemassa Maahisten Kuvagalleriassa: http://maahiset.kuvat.fi/kuvat/2016/

Nouda löytötavarasi kololta

Kolon löytötavaralaatikot ovat kevätkauden retkien jäljiltä pullollaan muun muassa vaatteita. Noudathan omasi kesäkuun alkuun mennessä. Sen jälkeen tavarat toimitetaan kierrätykseen.

Pesuainekampanja on päättynyt – kiitos tuestasi!

Maahisten pesuainekampanja on päättynyt. Kiitos kaikile myyjille ja ostajille! Ohjeet tuotteiden noutamiseen on lähetetty myyjille sähköpostitse.

Maahiset täyttää 50 vuotta

Partiolippukunta Maahiset ry on toiminut Siltamäen ja Malmin alueella jo 50 vuotta! Kunniakasta ikäämme juhlitaan lokakuussa. Lue lisää vuonna 1966 perustetun partiolippukuntamme historiasta täällä:http://maahiset.net/historia/ Juhlavuoden tunnelmia voi jakaa tunnisteella #50vuottaharhaanjohtamista.

Tiedoksi sudenpennuille

– Koheli-leirin osallistumismaksun (60€) eräpäivä on 25.5. Maksu maksetaan Maahisten tilille (ks. http://maahiset.net/yhteystiedot-2/). Maksuohjeet on lähetetty osallistujille sähköpostitse.

Tiedoksi seikkailijoille

– Koheli-leirin osallistumismaksun (60€) eräpäivä on 25.5. Maksu maksetaan Maahisten tilille (ks. http://maahiset.net/yhteystiedot-2/). Maksuohjeet on lähetetty osallistujille sähköpostitse.

Tiedoksi tarpojille

Roihu lähenee!

Maahiset järjestää osallistujille ja heidän huoltajilleen oman ennakkotapaamisen, jossa kerrotaan tarkemmin suurleiristä. Infoilta järjestetään Suutarilan nuorisotalolla 31.5. klo 18. Tilaisuus kestää noin 1–2 tuntia.

Roihulle on tulossa satoja ulkomaalaisia partiolaisia. Mikäli haluat aistia kansainvälistä tunnelmaa jo ennen leiriä, voit hakeutua Home Hospitality -majoittajaksi ulkomaalaisille vieraille. Majoituksessa kansainväliset vieraat pääsevät ennen leiriä asumaan muutaman vuorokauden suomalaisen perheen kotona. Mahtava tilaisuus saada uusia kavereita vieraasta kulttuurista! Lue lisää Home Hospitality -majoituksesta täällä: https://roihu2016.fi/homehospitality
Roihuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä leirilippukuntamme johtajiin Elinaan ja Miraan:
elina.jalo@maahiset.net
mira.tohka@maahiset.net

Ystävällisin terveisin,

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahiset Instagramissa: http://instagram.com/maahisetry/
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi

 

Kommentointi on suljettu.