Kuukausiviesti/huhtikuu 2014

Kuukausiviesti on kerran kuukaudessa kaikille halukkaille Maahisten vanhemmille sähköpostitse lähetettävä ”uutiskirje”, joka sisältää tietoa ja muistutuksia ajakohtaisista partiotapahtumista. Voit tilata viestin ottamalla yhteyttä tiedotusvastaava Mikko Jaloon (etunimi.sukunimi@maahiset.net). Kuukausiviesti julkaistaan myös Maahisten nettisivuilla.

Hei kaikki!
Huhtikuun Kuukausiviestissä asiaa muun muassa lähestyvästä Kohtaamisesta eli partiopäivästä Linnanmäellä ja Olympiastadionilla. Koko perhe on tervetullut mukaan!

 

Kaikki

– Nyt on aika ilmoittautua Kohtaaminen-partiopäivään 27.4.! Kohtaamisessa Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun partiopiirien partiolaiset viettävät ensin aikaa Linnanmäellä ja siirtyvät sitten Hyvän Mielen Osoitus -kulkueena Olympiastadionille, jossa esiintyy muun muassa Haloo Helsinki! -yhtye. Kulkueessa Maahisten yhteisenä pukukoodina on vihreä väri. Ilmoittaudu mukaan palauttamalla ilmoittautumislappu omalle johtajalle 10.4. mennessä. Myös partiolaisten vanhemmat, sisarukset ja kaverit ovat tervetulleita Kohtaamiseen!

– Ilmoittautuminen kesäleiri Lompololle käy kuumana! Varmista osallistumisesi hyvissä ajoin, viimeistään 30.4. Paikkoja on rajoitetusti. Itse leiri järjestetään 1.-9.8.2014 Lapissa, Inarissa. Ilmoittautumislappu löytyy täältä. Leirivalmistelujen etenemistä voi seurata kesäleiriblogissa.

– Partioviikkoa vietetään viikolla 17 eli 21.-27.4.2014. Kohtaamisen lisäksi partio näkyy ja kuuluu myös partioviikon muina päivinä. Tiistaista perjantaihin avataan Kamppiin Narikkatorille Pop up -kolo, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia, jotka tutustuttavat partioon. Lauantaina 26.4. partiolaiset järjestävät valtakunnallisen Retkipäivän, joka kannustaa kansalaisia retkelle.

– Maahisten hallitukselta voi hakea avustusta lapsen partiotapahtumien osallistumismaksuihin. Lue lisää täältä.

– Jos sattuu niin, että lapsi ei pääsekään osallistumaan johonkin partiotapahtumaan, johon on jo ilmoittautunut, peruutusohjeet löytyvät Maahisten nettisivuilta.

 

Sudenpennut
– la 26.4. SuperSupe (Huom. Vain osa Maahisten sudenpenturyhmistä osallistuu. Nämä ryhmät ovat tiedottaneet asiasta erikseen omien lastensa vanhemmille)
– 17.-18.5. Sudenpentuosaston retki L-Voima. Vanhemmat ja sisarukset tervetulleita mukaan! Retken aikana suoritetaan Luonnossa liikkuja -jälki. Ilmoittaudu mukaan palauttamalla ilmoittautumislappu omalle johtajalle 27.4. mennessä! Retkestä kiinnostuneille järjestetään vanhempainilta leikkipuisto Jalopeurassa 5.5. klo 18.30-20.00.

 

Seikkailijat
– la 26.4. Törmä-partiotaitokilpailut (Huom. Vain osa Maahisten seikkailijaryhmistä osallistuu. Nämä ryhmät ovat tiedottaneet asiasta erikseen omien lastensa vanhemmille)
– 23.-25.5. Seikkailijaosaston retki Nuuksion kansallispuistossa, lisätietoa kevään aikana.

 

Tarpojat
Tällä hetkellä ei ole ainostaan tarpojia koskevaa infoa.

 

Ystävällisin terveisin,
Maahisten johtajat
Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Etkö halua enää tätä viestiä? Ota yhteys mikko.jalo[ätmerkki]maahiset.net

Kommentointi on suljettu.