Kuukausiviesti/toukokuu2014

Hei kaikki!

Kevään viimeisen Kuukausiviestin myötä toivotamme jo tässä vaiheessa kaikille hyvää alkavaa kesää ja tsemppiä kevään viimeisiin rutistuksiin!
 

Kaikki

– Ryhmien viikottaiset kokoukset loppuvat toukokuussa viikolla 21 (19.-25.5.) ja jatkuvat taas syksyllä elokuussa viikolla 35 (25.-31.5.). Ryhmien johtajat ja kokoontumisaika saattavat joissain tapauksissa vaihtua. Ryhmien omat johtajat tiedottavat syksyn aikatauluista tarkemmin viimeistään kesän lopussa. Seuraa myös Maahisten Facebook– ja nettisivuja.

– Kesäleirille mahtuu vielä! Paikkoja on vapaana 10kpl. Leiri järjestetään 1.-9.8.2014 Lapissa, Inarissa. Jos mielit vielä mukaan, ota heti yhteyttä leirinohtajiin Eevaan ja Pauliinaan (ks. ilmoittautumislappu, joka löytyy täältä). Leirivalmistelujen etenemistä voi seurata kesäleiriblogissa ja Maahisten Facebook-sivuilla

– Maahisten hallitukselta voi hakea avustusta lapsen partiotapahtumien osallistumismaksuihin. Lue lisää täältä.

– Mikäli lapsi ei pääsekään osallistumaan johonkin partiotapahtumaan, johon on jo ilmoittautunut, peruutusohjeet löytyvät Maahisten nettisivuilta.

– Maahinen-lehden kevään viimeinen numero ilmestyy viikolla 20. Lehden voi silloin hakea kololta tai lukea netissä.

 

Sudenpennut

– L-Voima-retkelle osallistuvat vanhemmat: vanhempainilta leikkipuisto Jalopeurassa ma 5.5. klo 18.30-20.00.

 

Seikkailijat

– 23.-25.5. Seikkailijaosaston retki Suunta’14 Nuuksion kansallispuistossa. Ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä palauttamalla ilmoittautumislappu omalle johtajallesi.

 

Tarpojat

Tällä hetkellä ei ole ainostaan tarpojia koskevaa infoa.

 

Ystävällisin terveisin

Maahisten johtajat

Maahisten kotisivut: www.maahiset.net
Maahinen-lehti netissä: http://issuu.com/maahinen
Maahiset Facebookissa: https://www.facebook.com/maahiset
Maahisten Kuvagalleria: http://maahiset.kuvat.fi/

 

***

Kuukausiviesti ilmestyy kerran kuukaudessa ja siihen kootaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat Partiolippukunta Maahiset ry:n tiedotusasiat.

Kommentointi on suljettu.