L-Voima-retki kutsuu sudenpentujen perheet partioon

Mitä siellä sudenpentujen partioretkillä oikein tapahtuu? Tunnelmallisia iltanuotiota kuusten katveessa vai jännittäviä salapoliisileikkejä honkien huminassa? Sudenpentujen vanhemmilla ja sisaruksilla on mahdollisuus tulla mukaan sudenpentuosaston L-Voima-retkelle 17.-18.5.2014!

L-Voima-retkelle ovat tervetulleita sudenpentujen lisäksi heidän perheensä! Ilmoittautumislapun löydät maahiset.net:in Tiedostopankista.

L-Voima-retkelle ovat tervetulleita sudenpentujen lisäksi heidän perheensä! Ilmoittautumislapun löydät maahiset.net:in Tiedostopankista.

Vanhemmilla on mahdollisuutena osallistua ohjelmaan lasten kanssa tai valita jokin retken kolmestä tiimistä, ja osallistua näin retken järjestelyihin johtajien kanssa. Tiimit ovat: huolto-, keittiö- ja ohjelmatiimi. Sudenpentujen sisarukset pääsevät mukaan ohjelmaan.

Retkellä majoitutaan teltoissa, mutta pienimmät lapset voivat erikseen sovittaessa nukkua vanhempineen takalla lämmitettävässä mökissä.

Retkelle osallistuville tai retkestä muuten kiinnostuneille vanhemmille järjestetään vanhempainilta leikkipuisto Jalopeurassa (Jalopeurantie 6) maanantaina 5.5. klo 18.30. Tapahtumassa on ”lapsiparkki”, jossa on partiojohtajien järjestämää ohjelmaa lapsille, joten lapsille ei tarvitse etsiä vanhempainillan ajaksi hoitajaa.

Ilmoittaudu mukaan retkelle 27.4. mennessä. Ohjeet ja tarkemmat tiedot retkestä selviävät ilmoittautumislapusta, joka löytyy maahiset.net:in Tiedostopankista.

Muista osallistua retkelle myös Facebookin välityksellä.

 

Kommentointi on suljettu.