Maahiset niitti kilpailumenestystä punkussa

Partiotaitokilpailu Espoon Punanen kilpailtiin 18–19.9. Kirkkonummen ja Siuntion maastoissa. Kilpailussa yli 70 pääkaupunkiseutulaista kisavartiota pääsi perinteisten partiotaitojen lisäksi muun muassa yösuunnistamaan kanooteilla ja valjastamaan hevosia.Legenda-Punkku-7

Kilpailun teema oli tänä vuonna legendat. Teeman mukaisesti kilpailun tehtävissä testattiin niin legendaarisia partiotaitoja kuin tietämystä legendoista. Perinteisten partiotaitojen ohella kilpailtiin myös erikoisemmissa nokkeluutta ja erityisesti yhteistyökykyä vaativissa tehtävissä.

Kilpailureitti kulki Siuntion suunnalta Meikon alueen läpi päättyen sunnuntaina Kirkkonummen keskustaan. Kilpailureittiin voi tutustua kilpailun nettisivuilla punkku.ept.fi.

 

Maahisvartiot keräsivät kilpailuista parhaat sijoitukset vuosiin!

 

Valkoinen: Maahisneidit 4. sija

Sininen: Kuukkeli 4. sija

Harmaa: Entrecote 8. sija

 

Valkoinen sarja on partiotytöille ja -pojille. Vartioon kuuluu 4 – 6 saman lippukunnan jäsentä iältään 12 – 14 vuotta, kuitenkin yksi heistä saa olla yli 14-vuotias. Sopii kokemattomillekin retkeilijöille, mutta vj:llä tulee olla maastoretkeilykokemusta. Reitin pituus on 10-15 km.

Sininen sarja on 18-vuotiaille ja heitä vanhemmille naispuolisille partiolaisille. Vartioon kuuluu kolme jäsentä. Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus on 20-30 km.

Harmaa sarja on 18-vuotiaille ja heitä vanhemmille miespuolisille partiolaisille. Vartioon kuuluu kolme jäsentä. Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus on 20-30 km

Kommentointi on suljettu.