Mitä sudenpennuille on tarjolla?

Jos et tiennyt, nyt tiedät, kun luet tämän!

Tiedätkö mitä pientä ja pippurista löytää Pirkkolasta 28.11?

ss_kuva_jpg

Ei, siellä ei ole tulisia paprikoita vaan ur heilukentällinen supersupeja, jotka heräävät öisin koloistaan pelastamaan maailmaa. Nyt sinunkin sudenpentusi voivat päästää sisäisen superiutensa valloilleen ja kokoontua yhteen kaikkien muiden pääkaupunkiseudun supersupejen kanssa viettämään riemukasta lauantaita laadukkaan ohjelman parissa.

Pääkaupunkiseudun partiolaisten sudenpentutapahtuma Supersupe´09 lauantaina 28.11. Pirkkolan urheilupuistossa. Tapahtumassa suoritetaan maailmajälki, eli ohjelmassa on tutustumista eri kulttuureihin esineiden, tanssin ja ruoan kautta.

Hinta 10e/sudenpentu.

 

Tervetuloa sukeltamaan sudenpentuohjelmaan!

Ohjelmailta on kompakti paketti nykyisestä sudenpentuohjelmasta. Yhden illan aikana saat perustiedot sudenpentujen ohjelman rakenteesta, sisällöstä ja suunnittelusta. Lisäksi käsittelemme sudenpentuikäkauden tapahtumia, materiaaleja ja johtajan tukimuotoja. Ohjelmailta on suunnattu PJ-kurssilaisille, mutta myös muut ovat iltaan tervetulleita.

Edellinen ohjelmailta pidettiin 30.9. ja seuraava o

n keväällä. Katso ajankohta kurssivihosta.

Syksyn ohjelmaviikonloppu peruttiin valitettavasti vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Ilmoittautumiset koulutuksiin tapahtuu oman lippukunnan koulutusvastaavan kautta.

 

 

Vinkkejä ja toimintaa – juuri sinulle laumanjohtaja!

Vihjarit ovat nimensä mukaises

ti vihjepäivät. Yhden viikonlopun aikana saat vinkkejä jälkien suorittamiseen ja tukea lauman arkeesi. Vihjareilla ei katsella powerpointteja, vaan tehdään itse! Vihjareiden jäljet ja aiheet valitaan osallistujien toiveiden perusteella, joten lähetä omat toiveesi meille.

Seuraavat vihjarit:

Syksyn 2009 vihjarit on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia 🙁 Nyyh. Seuraavan kerran vihjareille pääsee keväällä. Kysy koulutusvastaavaltasi, milloi

n ne pidetään tai katso päivämäärä myöhemmin syksyllä ensi kevään koulutusliitteestä.

 

Mitä muuta?

Käy kurkkaamassa PäPa:n supetmk:n nettisivut