Mukaan Partioon?

Vartio-osaston retkellä 2005

Partioon?

Partioon voi liittyä aikaisintaan samana syksynä kun aloittaa ensimmäisen luokan, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä liittyä.

Otamme uusia sudenpentuja, seikkailijoita ja tarpojia pääasiassa syksyisin, kun uusi kausi alkaa kesätauon jälkeen. Syksystä 2009 alkaen Maahisilla on toimintaa myös Malmilla: siellä aloiti 5.10.2009 sudenpentulauma, jossa on sekä tyttöjä että poikia.

Miten?

Helpoiten maahisiin liittyminen tapahtuu allaolevan nettilomakkeen kautta, mutta halutessasi voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse lippukunnan sihteeriin Pauliina Pietilään (050 3376534). Mikäli sopivat ryhmät ovat täysiä, halukkaat ohjataan jonoon odottamaan paikkojen vapautumista.

Ilmoittautumisen jälkeen johtajistosta otetaan yhteyttä. Ensimmäisen kokoontumisen jälkeen lapsi saa henkilötietokyselylomakkeen, jonka täytettyään ja palautettuaan hänet lisätään maahisten jäseneksi. Jäsenmaksu vuodelle 2012 on 1-jäseniltä 64€ ja 2-jäseniltä (2-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset) 52€.

Uusilta jäseniltä kerätään lisäksi ns. huivimaksu/liittymismaksu:

– sudenpennuilta 10 euroa (sisältää sudenpentujen sinisen partiohuivin, sudenpennun jäljet-kirjan ja partiossa jaettavat merkit)

– muilta kuin sudenpennuilta 15 euroa (sisältää Maahisten vihreävalkoisen partiohuivin ja partiossa jaettavat merkit).

Liittyäksesi lomakkeella sinulla täytyy olla toimiva sähkäpostiosoite. Puhelinnumero kysytään vain mahdollisia tarkempia tiedusteluja varten.

 

Mikäli partio kiinnostaa ota yhteys Pauliina Pietilään(etunimi.sukunimi@maahiset.net) niin pääset jonoon.

{loadposition custom3}