Pesetkö pyykkiä? Osta pesuaineet Maahisilta!

Tue partiolippukunta Maahisten toimintaa Siltamäessä ja Malmilla ostamalla riittoisia pesuaineita.

Pesuainekampanja avattiin 8.2. talviriehassa. Myynnissä on nyt uutuutena nestemäistä pyykinpesuainetta!

Maahiset myy riittoisia pesuaineita 1.–22.4.2016. Ostamalla tuet partiotoimintaa Siltamäessä ja Malmilla. Kuva: Mikko Jalo

Maahiset myy 1.–22.4.2016 riittoisia pesuainepakkauksia kotehin. Pesuaineita voi ostaa meiltä kätevisästi varastoon isoissa pakkauksissa. Myynnissä on pyykinpesuainetta pulverina ja nesteenä sekä myös astianpesuainetta.

Ostamalla tuet partiotoimintaa Siltamäessä ja Malmilla. Tuottoja käytetään muun muassa retkeilyvälineiden ostamiseen, retkien järjestämiseen ja Maahisten kämpän ylläpitoon Siuntiossa.

Miten voin ostaa tuotteita?

Pesuaineita voit ostaa keneltä tahansa tuntemaltasi Maahiselta tai suoraan Hanna Hietikolta. Maahisten jäsenet voivat ensin kerätä tutuiltaan tilauksia ja sen jälkeen tilata kaikki serkkujen ja isovanhempien tilaamat tuotteet Hannalta. Pesuaineita voi tilata myös suoraan Hanna Hietikolta (etunimi.sukunimi@maahiset.net).

Tilatut ja maksetut pesuaineet noudetaan Siltamäestä toukokuun puolivälissä. Tarkemmat tiedot tulevat noin viikon kuluttua tilausten viimeisestä jättöpäivästä 22.4. suoraan tilaajan sähköpostiin.

Lue lisää tuotteiden tilaamisesta täältä.

Lue lisää tuotteista täältä.

Kommentointi on suljettu.