Pestäänkö teillä pyykkiä? -Maahiset myy pesuaineita

Maahiset myy helmikuun aikana pesuaineita. Tuotoille tuetaan toimintaamme, kuten retkiä ja leirejä, Maahinen-lehteä sekä Siuntiossa sijaitsevan kämppämme kunnostustöitä. Tutustu myynnissä olevien tuotteiden valikoimaan täällä.

Pesuainekampanja avattiin 8.2. talviriehassa. Myynnissä on nyt uutuutena nestemäistä pyykinpesuainetta!

Pesuainekampanja avattiin 8.2. Siltamäen talviriehassa. Myynnissä on nyt uutuutena nestemäistä pyykinpesuainetta!

Jokainen Maahinen voi myydä pesuaineita 8.2.-1.3. Kukin myyjä kerää asiakkailtaan maksut omalle tililleen ja maksaa tämän summan 8.3. mennessä Maahisten tilille. Lippukunta tilaa tuotteet ja myyjät noutavat ja jakavat tuotteet asiakkailleen. Nouto tapahtuu Siltamäestä maaliskuun puolivälissä. Myyjät saavat tarkemmat ohjeet noudosta noin viikko viimeisen tilaustenjättöpäivän jälkeen.

Toivomme, että mahdollisimman moni innostuu myynnistä ja haluaa tukea Maahisten toimintaa! Tavoitteenamme on myydä noin 200 pakkausta. Saavutamme tavoitteen helposti, jos jokainen Maahinen myy 1-3 pakettia. Ahkerimmalle myyjälle on luvassa tuotepakettipalkinto!

Tarkemmat ohjeet löytyvät Maahisten tiedostopankista. Lisätietoja voi kysellä myös kampanjasta vastaavalta Hanna Hietikolta (hanna.hietikko (a) maahiset.net).

P.S. Mikäli et tunne ketään Maahista, mutta haluat silti tukea partiotoimintaa Siltamäessä, Suutarilassa ja Malmilla, voit tilata pesuaineet suoraan Hanna Hietikolta.

Kommentointi on suljettu.