Retki-ilmoittautuminen

Retkille, kisoihin ja muihin tapahtumiin ilmoittaudutaan yleensä viimeistään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kesäleiri-ilmoittautumisen viimeinen päivä on puolestaan jo muutaman kuukauden ennen leiriä.

Retkille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Partiolaisten huoltajilla on PartioID-tunnukset, joilla he pääsevät kirjautumaan Kuksaan ja ilmoittamaan lapsensa partiotapahtumiin. Jokaisella tapahtumalla on oma Kuksa-linkkinsä, joka ilmoitetaan yleensä retken infolapussa tai suoraan sähköpostitse. Tapahtumien osallistumismaksut maksetaan verkkopankin kautta suoraan Maahisten tilille (tilinumron löydät Yhteystiedot-sivuilta). Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä suoraan tapahtumanjohtajaan.

Tapahtumanjohtajan yhteystiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät aina kotiin tulleesta ilmoittatumislapusta. Mikäli lappu on päässyt hukkumaan, kannattaa ottaa yhteyttä ryhmänjohtajaan.

_full

Kuva: Antti Jalo

Miten menettelen, jos joudun perumaan retki/leiri-ilmoittautumisen?

Kyseisen tapahtuman johtajalle tulee ilmoittaa mahdollisimman pian esteen sattuessa. Käytäntömme on ollut, että retken tai leirin voi perua ja rahat saada takaisin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Tämän jälkeen yleensä hankitaan ohjelmatarvikkeet ja ruuat, joten osallistumismaksu palautetaan vain terveydenhoitajantodistusta vastaan tai muun pakottavan syyn vuoksi.