Sini Koivula on uusi lippukunnanjohtaja

Kun kello löi kaksitoista ja vuosi vaihtui, Maahiset sai uuden lippukunnanjohtajan, Sini Koivulan. Siniä ennen pestissä toimi Lauri Hietikko. Kiitos Laurille Maahisten ansiokkaasta luotsaamisesta ja onnittelut Laurin saappaisiin hypänneelle Sinille!

Samalla kellonlyömällä vaihtui myös Maahisten hallitus ja liuta muita luottamushenkilöitä. Tarkista täältä kuka on kukin vuonna 2014.

Siniä haastateltiin viime kesänä Maahinen-lehteen kesäleirillä.

Siniä haastateltiin viime kesäleirillä Maahinen-lehteen.

Alla tuoreen lippukunnanjohtajan ”uudenvuoden tervehdys”, pieni esittely ja kohokohtia alkavasta partiovuodesta.

”Olen pitkän linjan partiolainen, luokanopettajaopiskelija ja kuntonyrkkeilijä. Olen siis aktiivinen monella rintamalla, mutta partio on kyllä harrastuksistani ehdottomasti rakkain. Partiossa olen tehnyt vaikka mitä: olen johtanut ryhmää, toiminut luotsina, kirjoittanut lippukuntalehteen, matkannut Ruotsiin, vaeltanut Lapissa, kisaillut sekä metsässä että kaupungissa ja ennen kaikkea olen osallistunut joka vuosi oman Maahiset-lippukuntamme retkille ja leireille.

Sain tietää olevani lippukunnanjohtaja vuosimallia 2014 kun olin elokuussa reissaamassa ympäri Eurooppaa. Taisin olla silloin juuri Ateenassa (Toim. huom. Lippukunnanjohtajan valitsee Maahisten syyskokous ja Sini oli asettunut ehdolle etukäteen). Siitä lähtien olen jännittyneenä odottanut tulevaa vuotta. Olen pohtinut sitä, mahdankohan muistaa kaiken mitä minun tulee tehdä ja miettinyt millä tavalla haluaisin lippukuntaamme vaikuttaa. Lisäksi olen iloinnut siitä, että sain näin kunniallisen tehtävän. 
Nyt oloni on aika ihmeellinen! Tammikuussa on lähetettävä esimerkiksi avustusanomuksia, järjestettävä hallituksen kokous ja johtajaneuvosto ja vaikka mitä muuta, eli puuhaa on luvassa. Tiedän astuvani tärkeisiin saappaisiin, ja toivon, että saan hoidettua tehtäväni hyvin!

Ensi vuonna Maahiset ovat jälleen aktiivisia: on osastojen retkiä, ryhmien retkiä, koko lippukunnan tapahtumia, päivätapahtumia ja paljon muuta. Sanoisin, että toimintamme jatkuu samanlaisena kuin ennenkin, mutta sitä hiotaan aina vaan paremmaksi, kuin timanttia! 
Tärkeää olisi mielestäni huomioida johtajia, jotta he voivat suunnitella kaikkea sitä loistavaa ohjelmaa, jota me teemme. Tällä huomioimisella tarkoitan sitä, että johtajille järjestetään useita johtajien omia hauskoja tapahtumia, ja johtajia kannustetaan osallistumaan myös esimerkiksi piirin kivoille kursseille. Johtajat ovat partion ydin: ilman heitä ei olisi mahdollista harrastaa partiota. Siksi heidän tulisi mielestäni saada myös omaa ohjelmaa aika ajoin. 
Mielestäni vuoden kohokohta tulee olemaan kesäleirimme Lompolo ’14 Lapissa! Se on aivan mieletön juttu, koska emme ole ennen tehneet mitään vastavaa, ja uskon, että leiristä tulee suuri elämys kaikille osallistujille!

Haluan lähettää lippukuntamme jäsenille sellaiset terveiset, että tulkaa kaikki mukaan Talviretkelle! Se järjestetään 31.1.-2.2.2014. Siellä on hyvä aloittaa koko lippukunnan voimin uusi upea partiovuosi 2014! 
Lisäksi tuokaa partioon mukaan kaveri, joka ei ole vielä partiossa! Mehän haluamme, että kaikki saisivat olla mukana maailman parhaassa harrastuksessamme, eikös vain? Kaverisi saattaa ihastellen kuunnella partiojuttujasi, ja suorastaan odottaa tilaisuutta päästä myös mukaan!
Erityisterveiseni saavat vielä johtajamme. Ensinnäkin iso kiitos kaikesta siitä hyvästä, mitä olette saaneet aikaan, ja lisäksi iso kiitos siitä, että olette myös ensi vuonna mukana tekemässä hyvää! Te olette mahtavia!

Muistakaa pitää huolta toisista, iloita elämän pienistä asioista ja unelmoida! Loistavaa uutta vuotta 2014 ihan jokaiselle!”

Kommentointi on suljettu.