Supernova-retkellä pelastettiin maailma

Maahisten perinteistä talviretkeä vietettiin viikonloppuna Kiljavalla avaruus-teemalla.

Perjantain iltapala keskeytyi avunhuutoihin. Emeritusprofessori A. Varuus oli havainnut tunkeilijoiden lähestyvän Maata ja tarvitsi lasten apua niiden karkottamiseen. Hopeisina hohtavat oliot onnistuttiinkin häätämään, mutta ne vannoivat tulevansa takaisin.

Avaruusoliot hyökkäsivät kesken iltanuotion. Lisää tunnelmia retkeltä Maahisten Kuvagalleriassa. Kuva: Lumi-Tuuli Lehtosaari

Avaruusoliot hyökkäsivät kesken iltanuotion. Lisää tunnelmia retkeltä Maahisten Kuvagalleriassa. Kuva: Lumi-Tuuli Lehtosaari

Lauantai vietettiin valmistautuen ufojen paluuseen: tehtiin avaruuslimaa, ammuttiin komeettoja ja tutustuttiin tähtikuvioihin. Vanhimmilla retkeilijöillä, tarpojilla, oli omaa ohjelmaa. He muun muassa suunnistivat.

Saunojen ja vapaa-ajan jälkeen kokoonnuttin tunnelmalliselle iltanuotiolle. Yhtäkkiä joku näki vilauksen hopeaa, ja avaruusoliot hyökkäsivät! Tällä kertaa otuksilla oli ehdotus: he säästäisivät Maan, jos lapset osaisivat vastata oikein avaruusaiheisiin kysymyksiin. Onneksi lapset olivat olleet päivän aikana tarkkoina ja tiesivät joka kysymykseen oikean vastauksen. Yö nukuttiin rauhassa: sisällä tai kamiinan lämmittämässä teltassa.

 

Kommentointi on suljettu.